Polica privatnosti – Fit Society

Polica privatnosti

Fit Society pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupite putem https://fit-society.com (“web stranica”).

 

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posjetite web stranicu, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-lokaciju prikupljamo informacije o pojedinačnim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, koje web stranice ili pojmove za pretraživanje upućuju na web stranicu i informacije o načinu na koji stupite u interakciju s ovim stranicama. Ovim automatski prikupljanim podacima nazivamo “Informacije o uređaju”.

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:

– “Kolačići” su podatkovne datoteke koje se postavljaju na vaš uređaj ili računalo i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Da biste saznali više o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posjetite http://www.allaboutcookies.org.

– “Zapisničke datoteke” praćenje radnji na web stranici i prikupljanje podataka uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, stranice za preusmjeravanje / izlaz, i datum / vrijeme marke.

– “Web signali”, “oznake” i “pikseli” su elektroničke datoteke koje se koriste za snimanje informacija o načinu pregledavanja web sučelja.

Osim toga, kada izvršite kupnju ili pokušate kupiti putem web stranice, prikupljamo neke informacije, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica) i adresu e-pošte. Te informacije nazivamo “Informacije o narudžbi”.

Kada govorimo o “Osobnim podacima” u ovoj privatnosti, razgovaramo io informacijama o uređaju i informacijama o narudžbi.

 

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?

Koristimo podatke o narudžbi koje prikupljamo općenito kako bismo ispunili sve narudžbe postavljene na web-lokaciji (uključujući obradu podataka o plaćanju, uređivanje dostave i davanje faktura i / ili potvrda narudžbi). Osim toga, ove informacije o narudžbi upotrebljavamo:

 

Komuniciranje s vama;

Pratite naše naloge za potencijalni rizik ili prijevaru; i

Kada je u skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, dajete informacije ili oglašavanje koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

Upotrebljavamo informacije o uređajima koje prikupljamo kako bismo vam pomogli u otkrivanju potencijalnih rizika i prijevara (osobito vaše IP adrese), a općenito poboljšati i optimizirati našu web lokaciju (na primjer, generiranjem analiza o tome kako naši korisnici pregledavaju i komuniciraju s web stranicom i procijeniti uspjeh naših marketinških i oglašavačkih kampanja).

 

DIO OSOBNE INFORMACIJE

Dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama kako bismo vam pomogli da koristimo vaše osobne informacije, kao što je gore opisano. Na primjer, koristimo WordPress za napajanje naše online trgovine – možete pročitati više o tome kako WordPress koristi vaše osobne podatke ovdje: https://wordpress.org/about/privacy/. Također upotrebljavamo Google Analytics kako bismo lakše razumjeli način na koji korisnici upotrebljavaju web-stranicu – možete pročitati više o tome kako Google ovdje upotrebljava vaše osobne informacije: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Isto tako možete isključiti uslugu Google Analytics ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, možemo dijeliti i Vaše osobne podatke kako bismo udovoljili primjenjivim zakonima i propisima, da bismo odgovorili na sudski nalog, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacije koje primimo ili na drugi način štite naša prava.

Kao što je gore opisano, Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje smatramo da vam mogu biti od interesa. Za više informacija o tome kako funkcionira ciljano oglašavanje, možete posjetiti obrazovnu stranicu za mrežnu oglašavačku inicijativu (“NAI”) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete isključiti ciljanje oglašavanja putem:

  • FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Osim toga, možete se isključiti iz nekih od ovih usluga posjetom na portalu za isključivanje digitalnog oglašavanja na adresi: http://optout.aboutads.info/.

 

NE PRATI

Imajte na umu da ne mijenjamo prikupljanje podataka naših web sučelja i ne koristimo praksu kada vidimo signal Ne pratimo iz preglednika.

Ako ste stanovnik Europe, imate pravo na pristup osobnim podacima koje držimo o vama i zatražiti ispravljanje, ažuriranje ili brisanje osobnih podataka. Ako biste željeli ostvariti to pravo, kontaktirajte nas putem kontaktnih podataka u nastavku.

Osim toga, ako ste stanovnik Europe, imamo na umu da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koji su s vama (primjerice, ako izvršite narudžbu putem stranice) ili drugom